Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kalbinizde onlara yer açın

Artık biliyorsunuz, Bakırköy Müzik Akademisi'nin gönüllü medya elçisiyim. BMA Nev'eser Kadınlar Topluluğu; daha önce Koruncuk Vakfı, İstanbul Alzheimer Derneği, Tohum Otizm Vakfı ve Adana Kanserli Çocuklar Derneği yararına verdikleri konserlerle dinleyicilerin beğenisini kazanmış, ben de bazen sunucu, bazen medya çalışanı, kimi zaman da izleyici olarak bu organizasyonlara destek vermiştim.
Koro bu kez sokak hayvanları için sahnede olacak.
Nev'eser Kadınlar Topluluğu ve Bekir Ünlüataer bu akşam saat 20.00'de KİHAYKO (Kimsesiz Hayvanları ve Çevreyi Koruma Derneği) yararına düzenlenen, 'Onlar İçin Kalbinde Yer Aç' özel konseriyle Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi'nde müzikseverlerle buluşacak. Genel sanat yönetmenliğini Faruk Salgar'ın, sunuculuğunu Pınar Çelikdelen'in yapacağı konser, bir yandan kulakların pasını silecek, diğer yandan can dostlarımız, kimsesiz sokak hayvanları için önemli bir kaynak oluşturacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA