Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ayağınıza taş değmesin çocuklar!

Kantar Medya, Şubat ayına dair reyting sonuçlarını açıkladı. A Haber, zirvedeki yerini yine kimselere bırakmadı. Afrin Harekatı nedeniyle haber kanallarının izlenme oranlarının yükseldiği şu günlerde belli oldu ki Türkiye, operasyonu a Haber'den dakika dakika izlemeyi tercih ediyor.
A Haber'in en önemli farkı; operasyon bölgesinin her yerinde, cephenin en uç noktalarında muhabir ve ekipman bulunduruyor olması. Diğer pek çok kanal, ajans görüntülerine bel bağlarken, a Haber neredeyse ajanslara servis yapıyor.
Allah, Mehmetçiğe ve devletimize zeval vermesin. Dualarımızda hep onlar var.
Ama cephede bizim için görev yapan, halkın haber alma ihtiyacını karşılamak adına canlarını ortaya koyan 'haber kahramanlarını' da ihmal etmeyelim. Hangi gazete ve televizyon kanalı için çalıştıkları önemli değil. Allah, hiçbirinin ayağına taş değdirmesin. Tıpkı Mehmetlerimiz gibi onları da tez zamanda analarına, babalarına, evlatlarına, sevdiklerine kavuştursun.
Savaş muhabirliğinin piri sayılan Coşkun Aral'a bir röportajında "Savaş muhabiri kime denir?" diye sorulmuştu. Cevabı aynen aklımda: "Bir bomba patladığında, kaçışanların aksi yönüne gidene savaş muhabiri denir."
Allah cümlenizi korusun sevgili kardeşlerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA