Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mesut Akusta klonlandı(!)

Zaten iyi oyuncuydu.
Ama televizyon dizilerinde rol almaya başladığından beri daha çok tanındı, sevildi, takdir gördü. Mesut Akusta'dan söz ediyorum.
Bu sezon atv'nin dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu. Uluslararası silah ve uyuşturucu baronlarının Türkiye temsilcisi 'Ekrem' karakteriyle diziye müthiş bir ivme kazandırdı.
Ancak 28 Şubat'ta gala yapan Star TV'nin dizisi 'Börü'de 'İrfan' karakteri ile ortaya çıkınca; 'Eşkıya' fanatikleri, 'Eyvah, 'Ekrem' ölüp diziden ayrılacak galiba' diye kaygılanmaya başladılar. Ancak, 'Börü', üç yıl önce çekilmeye başlanan butik bir diziydi. O zamanlar Mesut Akusta'nın 'Eşkıya'da rol alması söz konusu değildi. Bu nedenle 'Eşkıya' tutkunlarının kaygılanmasına gerek yok. 'Ekrem' karakteri, bir süre daha dizide varlığını sürdürecek. Ama bana soracak olursanız, sebebi ne olursa olsun, bir oyuncunun aynı anda iki dizide birden farklı karakterlerde görünmesi pek şık durmuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA