Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Yok mu elimden tutacak biri?’

Bu köşeye sadece televizyon eleştirileri gelmiyor. Neredeyse her gün bir dizi ya da film senaryosu, program formatı, hikaye, şiir, marş, şarkı yazıp gönderen ve kendisine yardımcı olmamı isteyenler var. Kayda değer olanları, ilgili yerlere ulaştırıyorum.
Okurum Gülşen Açıkgöz'ün gönderdiği mektubu ise bunlara örnek olarak sizlerle paylaşıyorum. Eğer söz ve beste ihtiyacı olan sanatçımız, prodüktörümüz varsa, Gülşen Açıkgöz'ün iletişim bilgilerini benden alabilir.
"Yüksel Bey merhaba. Kaleminize sempati duyduğumu söylememe gerek yok sanırım. Sizi bizden hissediyoruz.
İnsanlar ne çok seviyor ulaşılmaz görünmeyi. Oysa büyüdükçe küçülmeli, mütevazı hale gelmeli değil mi insan?
Size, sıradan olan hikayemi anlatmak istiyorum. Ben mali müşavirim. Bu mesleği ben seçtim diyemem. 2017 yılında yurt dışına gittim ve dört ay kaldım. Niyetim kendimden ve beni boğan her şeyden kaçmaktı. Döndüm ve bazı şeyleri sorgulamaya başladım.
Hayatımın ikinci yarısını şartların mecburiyetine göre değil, kendi isteklerime göre yaşamak istiyorum. Mesleğimi bıraktım.
Hayalim roman yazarı olmaktı.
9 yaşımda şarkı yazmaya başladım, onlarca şiirim var. İçimde var olan bir şeyi ne kadar inkar edebilirim ki? Güzel şarkılar yazdım, lakin bunları kime nasıl ulaştıracağımı bilemiyorum. Birinin adı 'Sosyal Medya'. Eğer bu şarkı çıkış yaparsa köşenizde yazacağınızdan şüphem yok.
İrem Derici'ye gönderdim. Bir yanım 'Uğraşma bırak, bu işlerden bir şey çıkmaz' diyor ama diğer yanım 'Bu senin çocukluğundan beri hayalin, vazgeçme' diyor.
Bu defa vazgeçmek istemiyorum.
Şarkılarımın içinde gerçekten iyi çıkış yapacak olanlar var.
Çünkü gönül vererek, severek yapıyorum. Size insan olarak güveniyorum... İyi bir insan olduğunuzdan şüphem yok...
Bana bir yol gösterir misiniz?
Beni yönlendirebileceğiniz biri var mıdır? En azından başarımı ya da başarısızlığımı değerlendirecek, beni gerçeklerle yüzleştirecek biri.
Birinin elimden tutması ve beni keşfetmesi gerekiyor...
Yazılarınızdaki hassasiyetiniz ve insani duruşunuz için ayrıca teşekkür etmek isterim. Saygılarımı sunarım."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA