Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizim izleyiciden kaçar mı?

Okurlarımla ne kadar övünsem az. Cumartesi günü bu köşenin neredeyse tamamını onlardan gelen eleştiri ve taleplere ayırıyorum, çok da iyi ediyorum. Çünkü samimi, isabetli hatta usta işi değerlendirmeleriyle adeta sektöre yön veriyorlar. Okurumuz Şerife Nalan Yılmaz da yıllardır yaptığı yorumlarla bu köşenin tedrisatından geçen akademi mezunlarından oldu. İşte farklı konulardaki tespitleri:
"Merhabalar Yüksel Bey, Savaşçı dizisinin sezon finalindeki bir devamlılık hatasından söz etmek istiyorum. Dizinin sonlarına doğru Kutalmış Paşa karargaha geliyor ve Kopuz Albay'a 'Acil odama gidelim' diyor. Bu sırada üzerinde kamuflaj üniforması var ama odaya girdikleri sahnede üzerindeki üniforma resmi törenlerde ve resmi toplantılarda giydikleri takım elbiseye dönüşüyor...
Bir de Zuhal Topal'la Sofrada programının 27 Mayıs'ta yayınlanan bölümünde servisleri yaparken tabak tutuş şekli eleştirilen gelinimiz, mutfakta menüsünün salatasını hazırlarken bu sefer bile isteye salatanın limonunu eliyle sıktı. Bu normal karşılanabilir, çünkü evimizde bizlerin de limon sıkacağını kullanmadığımız zamanlar olabiliyor. Belki pratik olduğu için böyle yapıyoruz ama sonrasında bu sefer gelinimiz salatada büyük kalan parçaları ve süsleme amaçlı kullandığı mısır tanelerini eliyle aldı ve bunu da kayınvalidelere inat olarak yaptığını söyledi. Her ne kadar orası ev ortamı da olsa; izlenilirliği çok olan bir televizyon programında yapılan bu hareket hem etik, hem de hijyen açısından hiç hoş olmadı. İyi çalışmalar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA