Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir Makber ki...

Kanal D'nin müzik yarışması Benimle Söyle'de ilginç bir bölüm yaşandı. Kıl payı elenenlere ikinci bir şans tanındı.
İyi ki de tanındı. Yoksa yarışmacı Uğur Öz'ün muhteşem 'Makber' performansından mahrum kalacaktık. Öz, attığı gazel ile 96 jüri üyesini ayağa kaldırıp birinci olarak yarı finalde mücadele etme hakkı kazandı.
Uğur Öz, ufak tefek bir öğretmen. İnsan onu dinleyince ister istemez 'Bu muazzam ses, bu mütevazı bedene nasıl sığabilmiş?'" diye düşünüyor.
Uğur bence 'Müziğin Cep Herkülü' olma yolunda hızla ilerliyor.
Yarışmada iz bırakan bir başka isim de Levent Kerem adlı lise öğrencisiydi. Kerem, bu hafta yine bir Elvis şarkısı seslendirdi ama bir türlü içine giremedi. Eğer 'yıldız ışığına sahip olmak' bu yarışmanın tek ölçü birimi olsaydı, benim sür favorim Kerem olurdu.
Yine de isminin yanına uğurlu tik'imi attım. Ömrüm vefa ederse, bu sütunlarda ondan yine bahsedeceğime öyle eminim ki...
Bu arada gözlerim geçen hafta Polatlı'dan katılan ve bir puanla elenen türkücü Erhan Uçar'ı aradı. Neden yoktu, anlayamadım. Bir de naçizane tavsiye: Şu insanı bezdiren, dakika başında giren 'az sonra'ları biraz azaltsak mı?
Son paragraf 'Kraliçe' için: Her yarışmada olduğu gibi Benimle Söyle'de de seslendirilen her üç şarkıdan en az biri Sezen Aksu'nun. Sezen olmasaymış, müzik yarışmaları bir saat erken bitermiş. 'Tanrı, Kraliçe'yi korusun!'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA