Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Hayatın izleri toplanınca...

İletişimci Sanem Çapa ile reklamcı Serdar Akıncı'yı yıllardır tanıyorum. İkisi de işinin ustası... Sanem ile Serdar el ele verip, hayattan bütün topladıklarını, gördüklerini, yaşadıklarını; yani kendilerinde iz bırakan her şeyi İZZ çatısı altında buluşturmuşlar. İZZ Arnavutköy'de yeni açılan bir bar&restoran. (Kahvaltı da var.) Mekanın adını çok sevdim ben. (Hepimiz hayatta bir iz bırakmaya çalışmıyor muyuz?) Geçen cumartesi İsviçre'den gelen misafirlerimizi götürdük.

ARAMIZDA BAĞ KURACAĞIZ
İsviçre'nin sakin ve huzurlu yaşantısından sonra İstanbul'un enerjisine hayran kalan konuklar, Boğaz'ın hemen kıyısında şehrin tadını çıkardılar. Bu arada bu İstanbul'un büyüsü muhteşem bir şey... İnsanı esir alıyor. Ülkemize ilk kez gelen bu çift, gördüklerinden, yaşadıklarından öylesine etkilendiler ki; giderken "Artık hayatımızın şehirlerinden biri de İstanbul. Mutlaka burayla aramızda bir bağ kuracağız. Belki de bir iş yaparız" dediler... Şahane! Rehberliğim şehrimiz adına işe yaradıkça o kadar mutlu oluyorum ki...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA