Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Ajda'ya özenenler ter dökmeli

Açıkhava'daki konseri ile dün bütün gazetelerdeydi Ajda Pekkan... Konsere gidemediğim için bilgisayarın karşısına geçip bütün fotoğraflara tek tek baktım. Ve onun performansını görünce kendi kendime, "Bu işler ter dökmeden olmuyor. Haydi bakalım Şengül Hanım, yarından itibaren yeniden spor programını oluştur" dedim. Eminim, benim gibi pek çok kadın Ajda'nın fotoğraflarına bakarken benzer duygular yaşamıştır.

ÇEVREME SORDUM
"
Onun gibi fit olmalıyım" diyen olduğu kadar, kıskanarak bakan da olmuştur kuşkusuz. Ajda'nın bu fotoğrafı bize neler anlatıyor? Çevreme sordum. İşte yorumlar: 'Şahane...' 'Ulaşılmaz!' 'Bu bacaklar onun mu?' 'İnsanın iç enerjisi hiç mi bitmez?' 'Ajda burada, annelerimiz nerede!' (Bunu bir erkek arkadaşımız söyledi.) 'İkoncanlar çatlasın!' Ve bir arkadaştan da şöyle bir yorum geldi: 'Öff, çok sıkıldım bu kadından. Bana sürekli kendi defolarımı hatırlatıyor...' Evet, Ajda'nın bu hali aslında kadınlara en çok kendi defolarını hatırlatıyor. Kendi kilolarını, olmamış estetiklerini, uzaylı hallerini, güvensiz tavırlarını ve daha pek çok şeyi. Ajda bir gazeteciye "Bu bacaklar için eşek gibi çalıştım" demiş. İşin özeti bu. Eşek gibi çalışınca her şey oluyor. Kıyafet yine Nur Yerlitaş imzalı. Mayo konseptine Ajda ile karar vermişler. Dün telefonda konuştuğum Nur, bir yandan tebrikleri kabul ediyor öte yandan da her zamanki mütevazı tavırlarıyla, "Asıl süper olan Ajda Hanım'ın kendisi" diyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA