Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Kadın vücudu gitarın kıvrımlarına sahip olmalı

Bu lafı ben değil, Tülin Şahin söylüyor. "Kadın ütü masası değil, tam tersi bir gitarın kıvrımlarına sahip olmalı" diyor. Malum yaz gelince herkeste bir diyet telaşı... Kış boyunca alınan kilolar, birkaç hafta içinde verilmek isteniyor. Ama bir haftada olacak iş mi bu? Tabii ki değil! Tülin yeni kitabı 'Siz Hala Diyet mi Yapıyorsunuz'da yazmış, 'kadın kıvrımları ile güzeldir' diye... Ve örnekler vermiş. (Mümkünse kitabı okuyun, gerçeklerle yüzleşin.) "Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Salma Hayek, Beyonce, Heidi Klum, Tyra Banks ve Shakira gibi kadınlar resmen hatlarıyla gurur duyuyorlar. Bir kere bile bunun aksini düşünmemişler. O yüzden buradalar ve başarılılar. Çünkü kimsenin onlara 'sıska ol' demesini kabul etmemişler. Ama lütfen yine dikkat edin, bu kadınların hepsi fit ve kıvrımlı. Hiçbirinden yağlar sarkmıyor ve fışkırmıyor. İşte amaç, bu olmalı. Size bir sır daha; hiçbir erkek, sıska bir kadını beğenmez; ama kıvrımlı olana her zaman bakılır..."

42 BEDEN ÇEKİCİYMİŞ!
Tülin'in kitabında okuduklarımdan sonra tesadüfen Avustralya'da yapılan bir araştırmadan da aynı sonuçlara ulaşıldığını gördüm. Erkekler 0 beden değil, 42 beden kadınları daha çekici buluyormuş. Şimdi 42 beden bütün kadınlar "Oh be" demiştir eminim ama aşağıda Ajda Pekkan'ın fotoğrafına bir göz atmanızı tavsiye ederim. Fit ve sağlıklı olmanın ne demek olduğunu çok güzel anlatıyor çünkü...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA