Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Pozitif enerjinin sırrı

Nilgün Belgün'ün enerjisine hayranım. Bu hayat içinde olup da, bu denli enerjik, pozitif olmak, hayatla barışık olmak pek çoğumuzun başarabileceği bir şey değil! Nilgün'ü bulmuşken sordum tabii... "Senin keyfini ne kaçırır?" dedim.

ENERJİMİ KİMSE ALAMAZ
"Benim neşemi ve enerjimi Allah'tan başka kimse alamaz. Öyle biri olursa hemen uzaklaşırım. Bu sevgilim bile olsa değişmez. Zaten enerjimi alıp negatif enerji veriyorsa; o ilişki insanı yıpratır. Yıpratıcı bir aşk yaşayamam. Kendime çok emek verdim ben, o emek verdiğim insanı kimsenin üzmesine izin vermem." Üç evlilik yapan Nilgün'e erkeklerle ilişkilerini de sorduk: "Komik ve eğlenceliyimdir. Erkekler bu halimden etkilenirler. Bazen çok konuşurum, 'yeter çok konuştun' derler. Ayrıldıktan sonra 'Konuş kadın!' diye telefon açarlar. Ben iyi bir kadınım. Ruh olarak iyiyimdir. Kaprisim yoktur. En zor anlarında yanlarında olurum. Ama benim de kurallarım ve prensiplerim var." Nedir o prensipler? "Saygılı olmak... Bütün ilişkilerde saygı benim için birinci sıradadır. Benim hayatımda saygısız bir ilişki olamaz. Ben herkese karşı çok dikkat ederim, saygılı davranırım, herkesten de o saygıyı beklerim. Bu saygının içinde 'erkeğin aldatması' da var. Bu saygının içinde hayatında olduğun kadını, onun onurunu kırmadan taşımak da vardır."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA