Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Havalı pişti nasıl oluyor?

Hani dergilerin ve gazetelerin sosyete sayfalarında 'Havalı pişti' diye haberler olur ya! Söz konusu haberde iki fotoğraf vardır.
Biri bir Hollywood ünlüsünün, diğeri ise bizden birinin. O bizden biri Hollywood'lunun kıyafetinin aynısı ve tıpkısıyla bir davete katılmıştır. Bu durum haber olmak için başlı başına bir nedendir.
Üstelik bu kostümü seçerek starlarla yarışan üstün zevkini ortaya koymuştur. (Ama nedense bizden biri ile aynı davette pişti olmak hiç hoşlarına gitmez!)
Bu pişti fotoğraflarını görünce, 'Bu editörler dünya modasını nasıl da bu kadar yakından takip ediyorlar. Kimin ne giydiğini nasıl biliyorlar?' derdim.
Efendim sistem şöyle işliyormuş; diyelim ki bir Hollywood ünlüsünün üzerinde bir kıyafet gördünüz. Hemen aynısından alıyorsunuz. Sonra o kıyafetle bir davete katılıyorsunuz. Ama sizin giydiğiniz kıyafetin ne marka olduğunu ya da daha önce kimin giydiğini editör nereden bilecek? (Moda editörleri olsa neyse!)
Tabii kuşlar sosyete sayfalarına haber uçuruyor. Hemen o kıyafeti daha önce giymiş ünlünün fotoğrafı bulunuyor. Ve haber tamam oluyor. Böylelikle 'havalı pişti'nin kahramanı da havalı havalı dolaşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA