Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Süperstar'dan süper saygı!

Ajda Pekkan, son konserinde ayağının kırıldığını söyledi. Tabii ayağında ugg botlar olunca ben dahil kimse işin ciddiyetini kavramadı. Ta ki kendisi anlatana kadar. 'Geçmiş olsun' demek için aradığımda basit bir çatlak diye düşünüyordum. Öyle değilmiş. Beyaz'ın programına konuk olduğunda hatırlarsanız roman dansları yapmıştı. O danslar için ders alırken ayağında bir kemik çatlamış. Bu son kırık da, geceyarısı bir toplantı için otele giderken olmuş. Ayağı bir su oluğunun içine girmiş, dolgu topuklu ayakkabısında ayağı burkulmuş. Kırık da o sırada oluşmuş.

NAZAR DEĞDİ
Nur Yerlitaş'ın hazırladığı ugg botlar yeni bir tarz gibi görünse de, aslında durumu kamufle etmek içinmiş. Bayağı bir alçı var ayağında. Yani o haliyle herhangi bir ayakkabı giymesi mümkün değildi. Oturup Nur'la birlikte sağ ayak için ugg benzeri bir bot tasarlamışlar, diğer tekinden ayırt edilmesin diye de üzerini tüllerle sarmışlar. Bu arada Ajda'nın Nur Yerlitaş'la kimyası müthiş uyuşmuş. Nur, etkilendiyse fikirler içinde uçuşur. Eminim birlikte uçuyorlar şimdi ve ortaya böyle iddialı kıyafetler çıkıyor. Malum, yaz boyu Ajda'nın bacakları konuşuldu. "Sanırım nazar değdi" dedim. Güldük. İşin şakası bir yana, burada bir sanatçının işine gösterdiği saygıya dikkat çekmek istiyorum. Konseri iptal edebilirdi ya da şarkılarını oturarak söyleyebilirdi. Ama gördüğünüz gibi profesyonellik devreye girince kimse kırık ayağı falan değil, tüllere sarılmış ugg'ları konuşuyor. Bu da Ajda farkı olsa gerek. Bu arada 20 Ağustos'taki konseri heyecanla bekliyorum. Bakalım neler olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA