Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Kenan mı, Serdar mı, Yalın mı?

Düngeceki Ajda Pekkan konserine gitmek istedim. Zar zor bir yer bulduk. İki gün kala tüm biletlerin tükendiğini, merdivenler için yer satmaya başladıklarını söylediler. Ajda'ya bravo! Bunca gencin, genç enerjinin arasında yine başa oynuyor.

Peki, Kenan Doğulu, Serdar Ortaç ve Yalın'da durum ne?
Serdar'dan bir gece sonra da Kenan ile Yalın konser verdiler. Yetkililerin açıklamasına göre Kenan Arena'da 8 bin kişiye, Yalın ise Açıkhava'da 4 bin 500 kişiye seslenmiş. Serdar'ın yoğun istek üzerine tekrarlanan ikinci konserinde ise 4 bin 200 oturma kapasiteli Açıkhava tıka basa doluymuş.

Bu rakamların tamamı biletli izleyici mi peki? Tabii ki hayır... İşte gerçekler...
Harbiye Açıkhava konserlerinin sponsoru olan Avea her konser biletinden bin 100 adetini kendisi alıyormuş. Hitt'in Avea sponsorluğunda yaptığı konserlerin co sponsoru olan Ağaoğlu'nun da bilet kontenjanı varmış. Açıkhava'nın işletmesinin de 100 bilet kontenjanı varmış. Medya, emniyet, belediye taleplerini de kattığınız zaman, salon kapasitesinin neredeyse yüzde 50'si davetiyeli oluyor.

Yalın'ın önceki gece Açıkhava'daki konserine 2 bin 754 biletli izleyici gelmiş.
Bu bilgiyi Yalın'ın konserlerini organize eden On Yapım'ın sahibi Murat Yıldırım'dan aldım. (Biletix raporunu gördüm.) 1.200 bilet ise toplu olarak şirketlere satılmış. Yani toplam 3 bin 954 biletli izleyici. Kuruçeşme Arena'da konser veren şarkıcıların kaç biletli izleyiciye ulaştıklarını da BKM'ye sordum. 15 gün sonra bu bilgileri verebileceklerini söylediler. Bekleyelim bakalım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA