Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Bülent Ersoy'un hiddeti

"Yaşamak için öldüreceksin" diyen Bülent Ersoy, Gülben Ergen'in yanına gidince, Gülben de "Ne o, yoksa beni mi öldüreceksiniz?" dedi ve ondan sonra saçma sapan bir şeyler yaşandı 'Popstar Alaturka'da. Gülben'e, "Ben sizi muhatap dahi kabul etmem" diyen Bülent Ersoy, o kadar sert konuştu, öyle bir rüzgar estirdi ki, dozu fazla kaçtı. Bilgisini ortaya koymak, farkını hissettirmek için Türk müziğinin en ağır makamlarına kadar getirdi konuyu. Evet, kimse Bülent Ersoy'un Türk müziği konusundaki bilgisi ile yarışamaz. Bunu hepimiz biliyoruz. Peki Bülent Ersoy bilmiyor mu? Neden sürekli bunun altını çiziyor? Çok mu gerekli? Kendi kendini anlattıkça daha mı kıymetli oluyor? Hayır!

BU TAVRA GEREK YOK
Bülent Ersoy kendi yaptığı işte nasıl bir renkse, Gülben Ergen de kendi sahasında kendine özgü bir renk. Dolayısıyla bu kadar hiddetlenmeye, 'ben senden daha ağır ve önemliyim' tavırlarına hiç gerek yok. Kimseyi öldürmeden, kimseyi devirmeden durulacak bir yerler de vardır. Kuşkusuz orası da zirvedir. Ve tabii bu hafta 'Popstar Alaturka' merakla beklenmektedir...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA