Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Noel Baba Rıza'yı gördüm

Yılmaz Erdoğan'ın 'Neşeli Hayat'ta canlandırdığı Noel Baba Rıza'yı geçtiğimiz hafta sonu Palladium Alışveriş Merkezi'nde gördüm. Ne o şaşırdınız mı? Hiç şaşırmayın, belki Rıza'ya bugünlerde siz de bir yerlerde görebilirsiniz. 'Neşeli Hayat'ın Rıza'sı bize o kırmızı giysilerin içinde kimlerin olduğunu, o insanların nasıl hayatlar yaşadıklarını, sırtlarında umut dağıttıkları torbalardan başka ne yükler taşıdıklarını göstermişti.

YILMAZ AMACINA ULAŞMIŞ
Palladium'da dolaşırken, "A kendimi 'Neşeli Hayat'ın içinde gibi hissettim birden" dedim. Mağazalar ürünleri dışarıya çıkarmış, ortalık da bir coşku, bir enerji. Yürürken birden bir Noel Baba ile karşı karşıya kaldım. Yanaklarını da kırmızı bir boya ile boyamıştı. Birden durdum, o güne değin içindeki yüze, içinde taşıdığı hikayeye hiç bakmadığım Noel Baba birden merak uyandırdı bende. Kimdir dedim, nereden geldi buraya, nasıl yaşar? İşte bir film bunu yapabiliyorsa; değip de geçtiğimiz hayatlara bakmamızı sağlıyorsa, Rıza'nın hikâyesini yaşatıyorsa Yılmaz Erdoğan amacına ulaşmıştır zaten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA