Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Dudak dudağa gelecekler

Öpüşecekler... Sevişecekler... Deniz kenarındaki evde buluşacaklar... Yakalanacaklar mı? Her hafta bitmek bilmeyen sorular ve flaşlarla merakımız tavan yapıyor(!) Behlül'le Bihter'in ilişkisi rüyalarımıza girecek neredeyse. Onları gerçek falan sanmaya başlayacağız. Öyle bir bombardıman altındayız. Bu hafta ise dizinin televizyon sayfalarındaki tanıtımlarında şöyle bir cümle vardı: Dudak dudağa gelecekler... Vay be... Bitmiyor yani... (Haftaya dudaklarının buluşmasına bir santim kaldı gibi bir spot olabilir mi?) Televizyon dizilerindeki öpüşmeleri Türk aile yapısına ve ahlakına aykırı olduğu gerekçesiyle RTÜK'e şikayet edip, yine de o dizileri reyting birincisi yapanlar bu hafta sanırım kavuşamayan dudaklar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadı!

FERHUNDE'NİN KÖTÜLÜĞÜ
Yukarıda dizi kahramanlarını gerçek sanmaya başlayacağız dedim ya... Ben de galiba bu hastalığa kapıldım. 'Yaprak Dökümü' ailesini gerçekmiş gibi algılıyor ve sinirleniyorum. Bu ailede hiç iyi insan yok mudur, herkes birbirine bu kadar mı kötülük yapar, herkes en çok kendini mi sever? Bir dolu soru... Gazetelerin üçüncü sayfalarında yer alan haberlerden hiçbir farkı yok ailede yaşananların. Kötülük diz boyu. Ferhunde gibi bir kötü kadın sahiden var mı bu hayatta? Olumlu kahramanlar hiç mi izlenmiyor? Reytingi sadece kötüler ve kötülükler mi kazanıyor? Merak ediyorum bunları ve bir senariste soruyorum; içimizdeki kötülükleri yüzümüze vurarak bize ne yapıyorsunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA