Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Cevapsız sorular

Meslektaşımız Cenker Tezel, Libya lideri Kaddafi'nin oğlunu bir eğlence gecesinde görüntülemek isteyince korumaların saldırısına uğradı. Kelepçelenerek Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü. Korumalar ise serbest bırakıldı. Herkese ayrı muamele niye? Bir ilgilide, bir yetkilide bu sorunun yanıtı var mıdır?

İnternet siteleri arasında haber konusunda yaşanan 'en önce ben yazdım' yarışının gerçek galibinin kim olduğunu kim biliyor? Kimi internet siteleri kaynak göstermeden gazetelerin ve TV'lerin haberlerini sayfalarına bu kadar rahat nasıl taşıyabiliyor?

Sinemada komedi olayı niye hep Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Ata Demirer ekseninde dönüyor? Örneğin Şafak Sezer'in niçin hiç sesi çıkmıyor ve ortalarda 'ben ben ben' diye dolaşmıyor. Adamın gişesi de var, reklam filmi de. Çok mu tevazu gösteriyor?

Moda editörleri dünyanın en pahalı markalarını sayfalarına taşıyıp, 'gardrobunuzun olmazsa olmaz parçaları' başlıklı yazılar yazarken kime sesleniyor? O markalara o paraları Türkiye'de kaç kişi ödeyebiliyor?

Tarkan'ın durumu ne oluyor? Adli Tıp açıklaması gerçek mi? Kan ve idrar örneğinde esrar, kokainin etken maddesi Coca bitkisi ve bazı kimyasalların kalıntıları bulundu mu? Avukatı "Ne numune alınmıştır, ne de tahlil yapılmıştır" diyor. Bizim de kafamız fena karışıyor. Yok mu bunun net bir yanıtı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA