Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Redroom Antalya'da

Geçen hafta Antalya'da kelimenin tam anlamıyla ruhumun güneşi doğdu. İstanbul'un insanın içini titreten rüzgarından sonra Antalya'nın güneşi sahiden de bir mevsimden diğerine geçiş gibi bir şey. İner inmez, otelimize gitmeden önce bir arkadaşımız "Sizi bir yere götüreceğim" dedi. Ve Kemer'e doğru yola koyulduk. Kemer'de birkaç kez otellerde tatil yapmışlığım var ama hiç otelden dışarı çıkmamışım, dolayısıyla çevreyi pek bilmem.

GECEDE 4 BİN KİŞİ OLACAK
Bu arada Antalya, nisan ayında süpermiş. Kemer'e giderken, insanın gözleri dinleniyor. Kemer'de marinanın olduğu yere geldik. Ay Işığı parkına. Küçücük bir koy. İnsanlar denize giriyor. Sessiz sakin. Kumlarda ayak izi bile yok. Yani zaman buradaki kadar hızlı akmıyor. Ve arkadaşlar dediler ki; haftaya burada son yılların en güzel ve en büyük gece kulübü açılıyor. Adı Redroom. Evet, İstanbul'da doğan Redroom bu haftasonu Kemer Ay Işığı parkının içinde açılıyor. Süper bir mekan yaratılmış. İçinde 13 ayrı bar var. Gecede 4 bin kişi eğlenebilecekmiş. Ve tabii bütün programlar Rus turistler üzerine kurulmuş. Ve 'bakalım Ruslar nasıl eğleniyormuş' diyerek önümüzdeki haftalarda bir geceliğine orada olup izlenimlerimi sizlere aktaracağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA