Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

'Ezel', 'Behlül'den 'Ednan Bey'in intikamını alır mı?

Başlıkta yer alan cümleyi okuduğumda koptum tabii. Hayatımızın dizi-film tadında yaşandığını bundan daha güzel ne gösterebilir? Kahramanları gerçeğe dönüştürüyor, oturup onları konuşuyoruz. Sanal kahramanlar kimi TV izleyicisinin gerçeği oluyor... Neyse... Konumuz artık çoktan tarih olmuş 'Aşk-ı Memnu' değil tabii ki... 'Ednan Bey' de değil, 'Behlül' de değil. Ama internette 'Ezel' ile ilgili yorumlara bakarken başlıktaki bu cümleyi gördüm ve çok hoşuma gitti. Evet, 'Behlül'ün 'Aşk-ı Memnu'nun final sahnesindeki o bir türlü 'olamamış' berduş haliyle 'Ezel'de dönüştüğü 'Sekiz' arasında dağlar kadar fark var.

BEBEK YÜZÜ UNUTTUK
Orada aşkın deli divane ettiği, pişmanlığın pençesinde kıvranan 'Behlül' ne kadar olmadıysa, 'Ezel'de canlandırdığı 'Sekiz' de o kadar olmuş! Doğrusu o bebek yüzlü adamdan böyle bir psikopat tiplemenin çıkabileceğini hiçbirimiz tahmin etmemiştik. Ama olmuş işte... Hem de 10 numara olmuş. Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Ezel' dizisine katılmasının, 'Ezel'cilere sağladığı katkı ortada. Çünkü Tatlıtuğ ekranda göründüğü an itibariyle Twitter'ın 'trending topics' bölümünde ilk sıraya yerleşti. (Dünya çapında o sırada Twitter'da en çok konuşulan anahtar kelimelerin listesi.) Ama öte yandan 'Ezel'in Kıvanç Tatlıtuğ'a kattıkları daha önemli. En önemlisi artık sadece yakışıklılığının altı çizilmeyecek, oyunculuğu da konuşulacak. Bu yıl hiçbir projede yer almayacağını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, diziye misafir oyuncu olarak katılmış. Sadece dört bölüm için düşünülmüş. Ama bunca tantanadan sonra ne olur bilemem. İnternet alemi 'Sekiz'le karışmış durumda. Savaş, 'Kenan Birkan'la 'Ramiz Dayı' arasında mı yoksa 'Ezel' ile 'Sekiz' arasında mı yaşanır, merakla bekliyoruz! Ve Kenan İmirzalioğlu'nun 'küçük kardeş' Kıvanç'a verdiği desteğe de alkış tutuyoruz. Best Model yarışmalarından gelen ve yıllardır tanışan iki oyuncunun ilişkisi bu piyasada pek de rastlanmayacak türden. Bu arada dedim ya, 'Ezel' ile ilgili müthiş yaratıcı yorumlar var internette. Ben birinciliği şu yoruma verdim: "Fatmagül'ün Suçu Ne? O da gelsin 'Ezel'e..." Bu kış televizyon savaşları çok mu çetin geçecek ne?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA