Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Türkiye'nin en pahalı reklam yıldızı kim?

Ali Ağaoğlu, kendi firmasının reklam filminde oynamak için aldığı ücretle -1 milyon dolar- çıtayı çok yükseltti. Cumartesi-Pazar herkes onu konuştu. İşin ticari boyutu tabii ki çok önemli ama ben başka bir taraftan bakıyorum olaya; Ağaoğlu, şu anda Türkiye'nin en pahalı reklam yüzlerinden... Cem Yılmaz'ı da, Tarkan'ı da, Şafak Sezer'i de solladı...
Hafta sonu Boğaz gezisi yaptığımız tekneden Kandilli parkında indim. Milyon dolarlık yalıların hemen yanı başındaki parka halılar atılmış, üzerine bağdaş kurulmuş, yemekler açılmış, çoluk çocuk gecenin o saatinde piknik yapılıyordu. Herkese, her keseye uygun bir eğlence var bu şehirde. Öte yandan ses yasağına rağmen, Boğaz'da dolaşan teknelerde çalan müziklerin sesi de dikkat çekiciydi.
Dün sabah, lodosun sersemletici etkisi olsa gerek, tuhaf trafik kazalarıyla karşılaştık işe gelene kadar. Olmaz denilen kazalar olmuş. Hava durumu insanların dikkatini, ruh halini etkiliyor mu acaba? 12 dakikalık yolu kazalar nedeniyle 1 saat 20 dakikada aşınca merak ettim doğal olarak.

DEĞİŞEN BOMONTİ
Cumartesi gündüz Şişli-Bomonti'ye gittim. Önce İstinye'den Kağıthane'ye gittik, tünellerden geçtik, sonra Bomonti'ye çıktık. Benim bildiğim bütün yollar değişmiş. İstanbul'un değişimini yakalamak için sürekli yollarda olmak gerekiyor galiba. Bomonti dev gökdelenlerle İstanbul'un yeni cazibe merkezi olmuş. Şaşırtıcı. Rixos Bomonty'nin 36 katından İstanbul'u 360 derece izlemek muhteşemdi.
Ve de gülümseten hareketler; (Kavga-gürültünün, çekişmelerin arasında pozitif haberler iyi geliyor insana.) Erdinç Acar ile ayrıldığı eşi Hande Demir Cumartesi gününü birlikte geçirmiş. Petek Dinçöz, Can Tanrıyar'la beraberliğini yeniden deniyor. "Özel hayatım çok iyi gidiyor" açıklamasında bulunmuş. Petek sakin olduğuna göre demek ki Can değişiyor! Sertab Erener, Ajda Pekkan için "Bu kadın hepimizi gömer" demiş, hakkını teslim etmiş. Son bir not; Oktay Kaynarca ile Ekin Türkmen arasındaki dedikodular, dedikodudan ibaretmiş. Bir beraberlik yokmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA