Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Çocuklar ne zaman büyür?

Memlekette bunca olay olup biterken, takıldık Havuç'un raydan çıkmasına... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TV dizilerinin ve haberlerinin içeriğini eleştirirken 'Çocuklar Duymasın'da büyüyen Havuç için "Havuç eğitile eğitile büyüdü. Fakat şimdi raydan çıktı" demiş.

DEĞİŞİM KAÇINILMAZ!
Birol Güven ne güzel bir olgunlukla karşıladı Bahçeli'nin sözlerini; "Sayın Bahçeli, bizim Haluk'la yani Havuç'un babasıyla aynı düşünüyor" dedi. Valla Sayın Bahçeli'nin çocuğu olmadığı için böyle konuştuğuna inanıyorum. Yakınlarında bir yerde, çok yakından gözlemleyebileceği bir çocuk olsaydı onun büyürken nereden nereye yol aldığını görürdü. Çocuklar değişiyor. Çünkü büyüyorlar. Hem de fark edemediğiniz bir hızla büyüyorlar. Yani Havuç'a özgü bir durum değil bu. Bir yıl öncesine kadar bir yere giderken "Şimdi çıktım", "Şimdi arabadan indim" mesajları atan oğlumuz geçenlerde bir doğum gününden sabah 4'de döndü. Çünkü büyüdü. Artık tek başına tatil istiyor. Alışverişlerini kendisi yapıyor. Gece dışarıda arkadaşlarıyla kalabiliyor. Görüşlerinde diretiyor. Özgürlüğünü savunuyor. Biz de anne baba olarak onu anlamaya, bu gelişimin ve değişimin dışında kalmamaya, gençliği yakalamaya çalışıyoruz. Yani, hayat böyle... Değişim kaçınılmaz. Dolayısıyla Havuç'u izlerken biz anne babalar aslında nelerle karşılaşacağımızı görüyoruz. İyi de oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA