Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Bu silahlar susmayacak mı?

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil televizyon dizilerinin insanları silahlanmaya teşvik ettiğini belirterek buna karşı önlem alınmasını istemiş. (Daha düne kadar silah alma yaşının 18'e indirilmesi konusu tartışılmıyor muydu?) Neyse... Birilerinin çıkıp bunu dile getirmesi güzel. "Sigara ölümcülse, silah ne peki?" diye birilerinin bağırması gerek.

GÜR SES ÇIKMIYOR
Sigara öldürürken, dizilerdeki ilişkiler ahlakımızı bozarken (!) herkes aklından geçeni söyledi ama durmadan patlayan silahlar konusunda nedense öyle gür bir ses çıkmıyor. Evet, televizyon dizilerinde silahı kullanmanın, işkence yapmanın yolları öyle güzel anlatılıyor ki; gerçeğinden ayırt etmeniz mümkün değil. Adamlar töre gereği adam öldürüyor, öldüren adamın yerine bir başkası hapiste yatıyor, 'temizlerim', 'gebertirim', 'asarım-keserim' lafları gırla gidiyor ama nedense hiçbiri 'Fatmagül'ün 'donu' kadar önemsenmiyor. Biliyorsunuz, TV'lerde çocuklar için yeni bir uygulama başladı. Şöyle diyorlar; "Bugünlük televizyon yeter, bütün çocuklara iyi geceler." Saat kaçta? 21.30'da... Ama o saate kadar televizyon dizilerinde çoktan silahlar patlamaya başlamış, hatta birkaç kişi öldürülmüş oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA