Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Sahnenin profesörü

Bizim gazetenin altıncı katı eğlencelidir. Yaptığımız işin doğası gereği de hep enerjiktir. Çünkü bu katta Şamdan, Günaydın, Sabah magazin, Sabah haftasonu ekleri var. Yani Türkiye'nin sosyal hayatının nabzı burada atar. Çok çalışılır. Çünkü her gün bir gazete yapılır. Hafta sonuna doğru eklerin temposunun artmasıyla birlikte ortalık iyice hareketlenir. Bizler yeni yılı yoğun bir çalışma temposu ile karşılayacağımız ve de 1 Ocak sabahı işimizin başında olacağımız için yılbaşını erken kutlayalım dedik. Ve altıncı kat sakinleri olarak Cenk Eren'in My Pavyon'unda buluştuk... Cenk Eren'in sahnedeki enerjisi süperdir. Karşısında kendisinden daha enerjik bir grup görünce çıtayı daha da yükseltti ve süper bir eğlence yaşattı bize. Bence Cenk, artık sahnenin profesörü olmuş. İnsanın gözünün içine bakarak o gecenin nasıl geçeceğini bile tahmin ediyor. Siz eğlenmeye kararlıysanız o da eğleniyor. Ve orada, o geceye özgü bir hikaye yaratıyor, yaşatıyor. Sanırım iki yıldır, sahneye çıktığı her gece mekanda tek bir boş yer olmamasının nedeni de bu.

BİZİMKİ CİDDİ BİR İŞ
Fakat... Bu arada bizim için şöyle dedi: "Siz kaç aydır eğlenmiyorsunuz?" Terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Bizim ki de o hesap... Herkes işimiz gereği çok eğlendiğimizi sanıyor ama adı üstünde işte; iş... Her iş gibi ciddi bir iş. Ama eğlenmeye gelince de kimse elimize su dökemezmiş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA