Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Hülya'ya göre herkes aptal!

Hülya Avşar mamografi deneyimini anlattığı yazısı ile tepki çekti. Sağlıkla ilgili bir konunun böyle abartılarak anlatılması tuhaftı sahiden. Ama Hülya bu tuhaflığa gelen eleştirileri görünce, konu ile ilgili kalem oynatanlar için "Bence Türkiye'deki köşe yazarlarının çoğu aptal" dedi.
Şimdi yazdığıma göre ben de bu sınıfa dahil oluyorum demektir!
Hülya, konuya dikkat çekmek, bu konuda bir bilinç oluşturmak adına doğru bir adım atmış ama yanlış ifade etmiş.
Hiç olmazsa yanlış anlaşıldım diye bir geri adım atabilseydi. Hülya böyle eğlenceli yazdı diye, mamografi çektirmeye giden kadınların sayısında da patlama olmadı herhalde...
Mamografi dalga geçilecek bir şey değil.
Gülünecek bir şey de değil.
Artık bu tür vakalar o kadar çoğaldı ki; rutin kontrollerime gittiğimde ben de korkuyor, doktorumun gözlerinin içine bakıyorum ne diyecek diye...
Ama benim ki de sadece korku...
Asıl önemli olan bu hastalığı yaşayan kadınlar... Eminim ne Nilüfer (popüler isimler oldukları için bu örnekleri veriyorum), ne Vahide Gördüm, ne de Deniz Uğur 'meme' olayına Hülya gibi gülümseyerek bakamıyorlardır.
Hiçbirimiz, onların hissettiklerini hissedemeyiz ama hiç olmazsa empati kurabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA