Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

70'likler 20'liklerin peşinde

Meltem Cumbul'un sürpriz evliliğine; kayınpederi Erol Özbaş'ın açıklamaları kadar şaşırmadık...
Sonuçta Meltem bekar bir kadın ve seçimlerinde özgür.
Ama evlendiği Alican Özbaş'ın babası Erol Özbaş'ın açıklamaları?
Şok.. Şok...
Şok... Oğlunun kendisinden 12 yaş büyük Meltem'le evlenmesine takmış Erol Bey.
Erol Bey, "Alican'a bundan 5 sene sonra o bayan yeterli olmayacak. Başka bayan bulur ondan sonra. 70 yaşındaki insanlar 25 yaşındaki kızlar alıyor, bu kalkmış gitmiş kendinden kaç yaş büyükle!" demiş.
Aile konularıdır, baba-oğul arasındaki ilişkinin ne olduğunu bilemeyiz ama "70'likler 25 yaşındaki kızları alıyor" sözleri erkek egemen düşüncenin tam da özeti aslında. Erkekler belirli bir yaştan sonra gençlik rüzgarlarında savrulmak istiyor. Zamana karşı savaşmanın bir yolu bu. Kimse kabullenmiyor, kabullenemiyor.
Kadınların belirli bir yaştan sonra gençleşmek için başvurdukları estetik ameliyatları gibi bir şey belki bu da. Onlar da gençleşmek, genç olmak istiyor. Biliyorsunuz, 'azgın teke' kavramı durduk yerde girmedi hayatımıza. Örnekleri çok. İşte bu nedenle 40'lı yaşlarını süren bekar kadınlar yaşı yaşlarına, başı başlarına uygun sevgili bulamıyor. Çünkü o yaştaki adamların başında kavak yelleri esiyor.
50 yaşındaki bir erkek asla "45 yaşında bir kadınla beraber olurum" demiyor, hatta 30'lu yaşların kadınlarına bile yaşlı muamelesi çekiliyor. Yani denklem bozulmuş durumda. 70'lik adamlar 20'lik genç kızların peşinde koşuyor... Önüne serilen 'bol olanaklı' hayata tav olan 20'lik kızlar yaşıtı erkeklere yüz vermiyor. 'Arada kalmış kuşak' da birbirini buluyor.
Durum bundan ibaret...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA