Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Engin ile Tuğba buluşamayacak mı?

Televizyonların yeni yayın döneminde hangi yapımları ekrana sürecekleri belli oldu. Herkes rolünü-yerini buldu.
Bir de durumu netleşmeyenler var.
Projeler şimdilik gizli tutuluyor. Ekrandan, hayran oldukları oyuncuların adlarını bir projede göremeyenler de deyim yerindeyse kıyameti koparıyor.

ADANMIŞLIK
Günlerdir Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün Ay Yapım'ın yeni dizisi '20 Dakika'da birlikte olacakları yazılıp çiziliyordu.
Sonra bu konuda bir forumda fanların yazışmalarına tanık oldum.
Merakla hepsini izledim. Aman Allah'ım... Bu nasıl bir adanmışlık duygusu, bu nasıl bir hayranlık!
Engin Akyürek'çiler bir yanda, Tuba'cılar bir yanda. İkisini birbirine yakıştıran da var, "Tuba evli ve çocuklu. Gerçek aşkı göstermeleri, o duyguyu izleyiciye geçirmeleri çok zor olur" diyen de...
Bu arada konuya Beren Saat'çiler de dahil olmuş. 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde Engin'i bir türlü Beren'e yakıştıramayanlar ve onu hala Behlül-Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte görmek isteyenler Engin Akyürek'e 'sıradan bir tip' yakıştırması yapıyorlar. Ve tabii Tuba'yı hiç sevmiyorlar.
Peki Engin'ciler sakin mi?
Hayır... Beren Saat fanlarına kızgınlar. "Siz hala Aşk-ı Memnu'da takılıp kaldınız" diyorlar.
Bütün bu atışmalar içinde en samimi açıklama şöyleydi: "Bizler hayatımızı televizyon karşısında geçirdiğimiz için her şeyi bu kadar içselleştiriyoruz.
Onun için kusurumuza bakmayın..."

AZZ SONRAA!
Evet, televizyon böyle bir dünya.
İnsanlara hayal satıyor. Televizyon yıldızlarının işi zor. Çünkü fan kitleleri karşısında kendi kimlikleriyle olduğu kadar, canlandırdıkları karakterlerle de sorumluluk taşıyorlar. (Görünen manzara böyle.) Bütün bu tartışmalar sürüp giderken, Ay Yapım açıklama yaptı: "20 Dakika dizisi Ay Yapım'ın bu sezon gerçekleştireceği bir proje olup, yapım şirketi olarak geçmişte çalıştığımız ve çalışmaktan büyük bir keyif aldığımız Engin Akyürek ile yapılan görüşmeler bu projeyle ilgili değildir." (Dikkat ederseniz açıklamada Tuba Büyüküstün'ün adı geçmiyor.) Heyecan ve merak dorukta...
Gelişmeler azzz sonraaa!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA