Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Jennifer Lopez İstanbul programını uzattı

Gazetelerdeki başlıklara baktım; esti, gürledi, kasırga, fırtına gibi başlıklar kullanılmış Jennifer Lopez ile ilgili.
Şu doğa olaylarından yola çıkarak atılan başlıklar oldum olası tuhaf geliyor bana...
Kötü şeyleri çağrıştırdıkları için olsa gerek!
Neyse... Gelelim günlerdir üzerinde konuşulan ve merakla beklenen konsere...
Ataköy Atletizm Arena'ya ilk kez gittim. O ruhsuz salonda JLO'nun niye konser verdiğini merak ettim ama dünya turnesi kapsamında verdiği konserlerin çoğu böyle kapalı spor salonlarında.
Konserin başlamasına dakikalar kala Lopez'in ekibi sahneyi değiştirmeye başladı. Ve Lopez sahne aldığında artık mekanın hiçbir önemi kalmamıştı.

HERKESİ BÜYÜLEDİ
Sahnenin hemen önündeydim, dolayısıyla JLO'nun nefes alıp verişini bile izledim. Performansına hayran kaldım. Sahnede basılmadık yer bırakmadı. Dans ve şovla herkesi büyüledi. Dansçılarından bile daha formdaydı.
Günde kaç saat spor yapıyor bilmiyorum ama taş gibi karnı, çok disiplinli çalıştığını ortaya koyuyor. Biz kızlar haftada iki olan antrenmanlarımızı acilen artırma kararı aldık!
İkinci konserini bugün, üçüncüyü de yarın verecek JLO'nun pazar günü Sofya'da konseri var. İstanbul'u çok sevmiş olacak ki, özel uçakla Sofya'ya gidip konser sonrası dönecek. Ertesi gün yine özel uçakla Belgrad'a gidecek ve dönüş yine İstanbul.
Aslında pazar günü İstanbul'dan ayrılması gerekirken programını uzatacak ve perşembe günkü Dubai konserine buradan gidecek.
Almanya konserini izleyen arkadaşım "2 saat 15 dakika sürüyor" demişti ama JLO bir saat 15 dakikada şovunu tamamladı.
Yıllar sonra hiç sıkılmadan ve gözlerimi hiç sahneden ayırmadan bir konser izledim.
Ama bu 'izleme' ve eğlenme noktasında küçük bir parantez de açmalıyım... Benim bulunduğum taraftaki herkes ama herkes konser bitene kadar cep telefonuyla fotoğraf çekti ve kayıt yaptı. Benim arkadaşlardan biri de Twitter'ı takip edip kim ne yazmış, onu aktardı.
İnsan konseri izlemek yerine niye 'kayıtçılığa' soyunur, bir anlam veremedim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA