Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Tatlıtuğ nelerden vazgeçti?

Pazar Sabah'ta yayınlanan Kıvanç Tatlıtuğ röportajında kilit bir cümle vardı; "Kariyerinizde şans faktörünün ne kadar yeri var?" sorusuna şu yanıtı vermiş: "İnsanın kariyerini yaptığı projeler değil, yapmadığı ve reddettiği işler belirler... Şansa inanıyorum ama bulunduğum noktanın sadece şanstan ibaret olmadığını düşünüyorum..."

ÖLÇÜ, ÖLÇÜSÜZLÜKTÜR!
Bugüne kadar şov dünyasında böyle bir bakış açısına pek rastlamadık, o yüzden tebrikler. Çoğunluk, 'olmak' için hep daha fazlasının gerektiğine inanır. Daha fazla görünmek, daha fazla konuşulmak, daha fazla film, daha fazla röportaj, daha fazla, fazla... Hep daha fazla... Ölçü, ölçüsüzlüktür.
Ortalamayla gidip en tepeye göz dikmek de bu topraklara özgü bir hastalıktır.
Bu nedenle Kıvanç'ın söylediklerini çok önemsedim. Bu kalabalıkta ve bu hızlı tüketimde var olabilmek aslında insanın kendi kurallarının olmasından ve milyonlarca insanın gözünü boyayan aldatışlara kanmamasından geçiyor.
Yapmadığınız işler, söylemediğiniz sözler, dışarı akıtmadığınız öfkeler, göz oymayan hırslar, içinde olmadığınız ilişkiler de sizsinizdir. Ve bütün bunlarla bile, çok şey olduklarını iddia eden herkesin toplamından fazla edersiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA