Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

"Tükendikçe depar attım"

Hülya Avşar, Meryem Uzerli'nin 'Hürrem' rolünde çok başarılı olduğuna inanıyor ve "O dizide onun olması çok önemliydi. İyi oynuyordu. Benim için dizinin tadı tuzu kaçtı" diyor.
Peki, tükenme noktasına gelen insan ne yapmalı?
İşte Hülya'nın konuya yaklaşımı:
"Ben olsam tükenme noktasına gelmezdim ama Meryem'in bunları yaşaması çok normal. Daha yolun çok başında. Ben tükendikçe üstüne giden bir kadınım. Hep depar atarım. Sanırım yüzücü olmamla ilgili bir şey bu. En güçsüz zamanlarımda hep depar attım."

PARA İÇİN DEĞER Mİ?
Büyük paralar dönüyor dizi sektöründe. Başrol oyuncuları büyük paralar kazanıyor.
Bu rakamlar nedeniyle pek çok insan "Bu kadar para kazansam hiçbir şeyi takmam" yorumunda bulunuyor ama gerçek öyle değil.
Bu yoğun çalışma saatleri nedeniyle ilişkilerini sürdüremeyen, alkole sığınan pek çok oyuncu tanıyorum.
Tabii bütün bunları bilince insan "Değer mi?" sorusunu soruyor.

BÜYÜK YANILGI
Bu soruyu Hülya'ya da sordum; şöyle dedi: "Bu şartlarda çalışarak mutlu olmak mümkün değil. Herkesin gözünü para hırsı bürümüş ama çok para mutluluk getirecek diye bir şey yok. En büyük yanılgı burada. En kaliteli yaşamın olduğu ülkeler sıralamasında Türkiye en son sıralarda yer alıyor. Parayı değil, mutluluğu düşünmemiz gerekiyor."
Konuya para açısından bakanlar ve tartışmayı bunun üzerinden yürütenler için bir kez daha söylüyorum: Para tek başına mutluluk getirmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA