Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

100. doğum gününde sadece oğlu Halil yoktu!

Fuad Bezmen, evlatlıktan reddettiği Halil Bezmen için, "Hem kırgın olduğum, hem güvenmekten pişmanlık ve acı duyduğum, hayallerimi, emeklerimi, ailemizin birikimini zayi eden kişi" diye söz ediyor..
Türk sanayinin ilk temsilcilerinden, ulusal sanayi tarihimizin canlı tanığı Fuad Bezmen 100 yaşına girdi! "Benim felsefem, doğru söz" diyen Fuad Bezmen, 100. doğum gününü önceki gün Feriye Lokantası'nda ailesi, dostları ve onu sevenlerle birlikte kutladı. 100 yıl yaşamış olmayı normal bulan ve 120. yaşını kutlamayı hedefleyen Fuad Bey, uzun yaşamın sırrının, 'sigara kullanmamak, çok az et yemek, yürümek ve yoga yapmak' olduğunu söylüyor. Bu arada Bezmen'in 100. doğum gününde eşi Emel Hanım, oğulları Nazım, Turgut, Necdet Bezmen, gelinleri, 10 torunu ve torunlarının çocuğu hazır bulundu. Tek eksik, Fuad Bey'in evlatlıktan reddettiği büyük oğlu Halil Bezmen'di...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA