Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mayokinilerini herkes giyecek!

Geçen yaz Bodrum'da Eda Taşpınar ve Süreyya Yalçın rekabetine dahil olup, giydiği mayokinilerle 'ikoncan' mertebesine yükselen Ivana Sert de, Taşpınar gibi bu popülerliğinin kaymağını yemeğe başladı! Sert, daha önce verdiği röportajlarında, kendi çizdiği tasarımları satmak için büyük bir butik açmaya hazırlandığını söylüyordu. Ancak kriz ortamında bu riske girmek yerine maaşlı çalışmayı tercih etmiş!!! Ivana Sert, Balizza merkası için 40 parçadan oluşan bikini, mayo ve mayokini koleksiyonu hazırlamış. Balizza için hazırladığı cicilerini de 8 Mayıs'ta Abdi İpekçi Caddesi'nde, görkemli bir sokak defilesi ile moda tutkunlarının beğenisine sunacakmış.

SOKAK DEFİLESİNE KENDİSİ DE ÇIKACAK!
Eski bir manken olan Ivana Sert ile önceki gün telefonda konuşurken; defilesine çıkaracağı mankenleri seçiyordu. Öğrendiğime göre Sert de finalde mayokinilerinden biriyle podyumda arzı endam eyleyecekmiş. Bu arada Sert'in ilk koleksiyonunu görücüye çıkaracağı defilesini izlemek için dünyaca ünlü bir ismin geleceğini duydum. Daha önce de ülkemize gelen, 'Sex and the City', 'Şeytan Marka Giyer' ve 'Çirkin Betty' filmlerinin köstüm tasarımcısı, stil gurusu Patricia Field da Abdi İpekçi'deki defilede hazır bulunacakmış. Sert'in piyasaya girişi, Taşpınar'ınkinden daha çok ses getirecek gibi gözüküyor!!!

Kıskandıran aşk devam ediyor
Türkiye eski güzellerinden Manolya Onur'un, bir ilaç firmasında yönetici olarak çalışan ve reklam yıldızı olan sevgilisi Can Bozok ile ilişkisi altıncı ayına girmek üzere. Çekemeyenler, sürekli dedikodularla aksini yaymaya çalışsalar da, ilişkileri mutlu mesut gidiyor. Hatta üç yıl süren aşk orucunu Can Bozok'la bozan Manolya Onur da, sevgilisi de mutluluktan neredeyse bulutların üzerinde uçuyor. Önceki gün telefonda konuştuğum Manolya Hanım, dedikodulara kulaklarına kapattıklarını söyledi. Evlilik lafını telaffuz etmedi ama ilişkilerinin aksine daha da ciddi bir seviyeye geldiğini söyledi. Dedikoduculara duyurulur!!!

Hilal Kosif Vanessa'ya iki yıl taktı!

Dün, yabancı dergileri karıştırırken In Touch'da ünlü yıldız Vanessa Williams'ın Alexander McQueen imzalı fotoğrafını gördüm. Williams'ın elbisesi tanıdık gelince, artık dünyaca ünlü yıldızlarla 'pişti' olmalarına alıştığımız sosyetik isimlerden kimin giydiğini bulmak için araştırdım. Ancak epey bir uğraşmam gerekti! Çünkü Selhan Aloğlu ile evlilik hazırlığında olduğu konuşulan Hilal Kosif, bu elbiseyi önceki yaz, Emine Kütük ile Sarp Palaybıyık'ın Adile Sultan'daki düğününde giymiş! Ya, dergi yanlışlıkla Vanessa Williams'ın çok eski bir resmini bastı ya da Williams çok demode!!!

Kanserle olan davasını kaybetti!
Bettina Hakko'nun bugüne kadar ödenen en yüksek tazminatı alarak boşanmasını sağlayan avukat İhsan Coşkun vefat etti! Ünlülerin avukatı olarak anılan Coşkun'un uzun süredir çağımızın illet hastalığı kanserle boğuştuğunu duyuyordum. Ancak henüz 54 yaşında olan Coşkun'un tiroit kanserini yeneceğini düşünüyordum. Maalesef 10 gündür yoğun bakımda olan Coşkun, önceki gece hastalığına yenik düştü. Levent Camii'nde bugün kılınacak cenaze namazından sonra Göktürk Mezarlığı'nda defnedilecek Coşkun'a Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum.

Eğlence ihtilali yarın başlıyor
Dört gözle açılması beklenen Joke Perestroyka, geçen hafta Serdar Bilgili'nin ilk daveti ile açılmadan bir geceliğine görücüye çıkmıştı. Siftah yapmak için sabırsızlanan İstanbul'un elitlerine müjde; mekan yarın açılıyor. Mimar Ali Türker tarafından farklı konseptlerde hazırlanan ve farklı objelerle süslenen odalarıyla Joke Perestroyka'nın bu sezona damgasını vuracağına şüphem yok. Mekan, dünyanın dört bir yanından toplanan uçak iskeleti, eski atari oyunu, müzik kutusu gibi objelerle, herkesin belleğindeki geçmiş hatıraları canlandıracak. İzzet Çapa'nın yeni mekanı yine ortalığı kasıp kavuracak!!!

Al Jamal'de Roman eğlencesi
Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısı ile her zaman fark yaratmayı bilen Çapa-marka ekibi Al Jamal'de yine büyük bir projeye imza atıyor. İstanbul'un elitlerinin eğlencenin dibine vurduğu Al Jamal'de bu kez Hıdrellez eğlencesi var. Bu akşam Türkiye'nin en büyük Roman orkestrası olan İstanbul Ahırkapı Orkestrası sahneye çıkacak. Geleneksel Roman parçalarının yanında orijinal besteleri ve Roman müziğinde yapılan ilk remix parçalarıyla sevenleriyle buluşacaklar. Tabii oryantallerin şovlarını da unutmayın. Kurtlarını dökmek isteyenlere duyurulur!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA