Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Nişantaşı’nda Atıl bereketi!

Havaların ısınmasıyla boşalan Nişantaşı, Atıl Kutoğlu sayesinde hareketli bir gün geçirdi. Kutoğlu’nun mağazasında verdiği davette, cemiyet hayatının ünlü isimleri biraraya geldi

Havaların ısınmasıyla Nişantaşı'nın pabucu dama atıldı; artık İstanbul'un elitleri Bebek'te arz-ı endam eğliyor. Son birkaç yıldır, yazları, elit müdavimlerini Bebek'e kaptıran Nişantaşı esnafı bu durumdan rahatsız olsa da yapabilecekleri bir şey yok; Boğaz ile rekabet etmek zor... Neyse ki arada bir açılıştı, davetti derken Nişantaşı'na da hareket geliyor. Örneğin çarşamba günü Atıl Kutoğlu, mağazasında bir davet verdi ve sosyetenin birçok ünlü ismi Bebek'ten Nişantaşı'na kaçamak yaptı.

HEM ALIŞVERİŞ HEM SOHBET
Yurtdışında Türk modacıların en başarılı temsilcilerinden olan Atıl Kutoğlu, Nişantaşı'nda kendi adını taşıyan mağazasında bir çay daveti verdi. Evsahibi Atıl Kutoğlu olunca, davete de ilgi büyüktü. Belma Simavi'den Ahu Aysal'a, Ahu Tuğbay'dan Feryal Gülman'a kadar kimi arasanız oradaydı. Kutoğlu, davetlilerine yeni koleksiyonunu gösterdi, onlara sezonun trendleriyle ilgili tüyolar verdi. Davetliler de hem alışveriş yaptı, hem de iki lafın belini kırdılar. Böylece Kutoğlu, birkaç saatliğine de olsa semte hareket getirmiş oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA