Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Beklentiler boşa çıktı

2006 yılında tüplü dalış yaparken vurgun yiyen Ahmet Bayer ile eşi Sinem Hanım'ın evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını 2007 yılında ilk bu köşede okumuştunuz. Hatta haberimden yaklaşık bir ay sonra Ahmet Bey boşanma davası açmış; bir süre sonra da geri çekmişti. Çıkmadık candan ümit kesilmez misali, tüm dostları yaklaşık 1.5 yıldır ayrı yaşayan çiftin tekrar barışacaklarını ümit ediyordu. Ancak beklenen olmadı; önceki gün tek celsede anlaşmalı olarak boşandılar. 16 yıllık evli çiftin kızları Hera ve Lara'nın velayeti anne Sinem Hanım'da kaldı.

AYAKLANMADAN BOŞANMAM DEMİŞTİ!

Telefonda konuştuğum Sinem Hanım detay vermedi ancak umduğundan daha iyi şartlarda bir kazanım elde etmiş gibi görünüyor. Dostlarının söylediğine göre de, boşanma tazminatı olarak ciddi bir para, güzel bir nafaka, bir de ev almış... Sinem Hanım ile evliliklerinin ilk sekteye uğradığı dönemde de konuşmuştum; kesinlikle yuvasının yıkılmasını istemediğini söylemişti. "Ben kocamı ayakta görmeden boşanmam. Ayakta gördüğüm gün hala boşanmak istiyorsa o zaman boşanırız" demişti. Anlaşılan Sinem Hanım, tüm gayretlerine rağmen, 16 yıllık evliliğini kurtaramadı. Ne diyelim; herkes için hayırlısı olsun!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA