Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni gelin yalanladı!

Ünlü balet Tan Sağtürk, Bergüzar Korel'le yaşadığı olaylı aşktan sonra Rus asıllı Alona Ataberk ile önceki akşam nikah masasına oturdu; ne diyelim Allah mutlu etsin... Hatırlarsanız Tan ile Bergüzar'ın ayrılığı üzerine çok şey yazılıp çizilmiş; Bergüzar'ın Halit Ergenç ile flört etmeye başlaması, ayrılık nedeni olarak gösterilmişti. Ancak 12 Ocak'taki köşemde ayrılığın gerçek nedenini ortaya çıkarmış; hatta Tan ile eşi Alona'nın ilk kez birlikte fotoğraflarını yayınlamıştım. Sağtürk, koreograflığını yaptığı 'Romantika' müzikalindeki dansçılardan olan Alona ile provalarda samimi olmuş, sonra da aralarında aşk başlamıştı. Korel, Sağtürk'ün telefonunda Alona'dan gelen mesajı yakalayınca da ipler kopmuştu. Sağtürk, haberimi yalanlamış; hatta Alona'nın kız kardeşi olduğunu bile söylemişti. İşte netice...

"DEĞİLİM" DEMİŞ
Tan ile Alona'nın apar topar nikah masasına oturmasının nedeni olarak, Alona'nın 1.5 aylık hamile olması gösterildi. Ancak düğüne katılan bir arkadaşım Alona'ya hamile olup olmadığını sormuş. Alona da kesin bir dille yalanlamış! Hoş, çiftin evleneceği uzun süredir konuşuluyordu; belki de Alona'nın söylediği doğru olabilir. Ama genelde doğruyu söylemedikleri için hiç güven arz etmiyorlar!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA