Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yasin Ekinci kuralını bozdu!

Ekinciler Holding'in patronu Yasin Ekinci ile yaklaşık 30 küsur yıllık eşi Heves Hanım'ın arasına yıllar önce kara kedi girmişti! Boylarınca iki çocuğu olan çift, yollarını ayırmış; ancak resmi olarak boşanmamıştı! Yaklaşık 7-8 yıldır ayrı yaşayan çifttin yanında şimdiye kadar karşı cinsten birilerini görmemiştim. Daha doğrusu, Yasin Bey karda yürüyüp izini belli etmemişti!!! Ta ki, Hilton Dalaman Golf Resort & Spa'nın hafta sonu gerçekleşen resmi açılış davetine kadar... Yasin Bey, davete 30'lu yaşlarda bir kadınla gelmiş. Birlikte çekilen fotoğraflara bakınca Ekinci'nin arkadaşının, bir dönem CHP'nin Genel Başkanlığını da yapan Altan Öymen'in kızı Aslı olduğunu anladım!

SIRRA KADEM BASMIŞLAR!
Şimdiye kadar ortalarda hiç gözükmeyen Yasin Bey, böylesi bir davete Aslı Hanım ile geldiğine göre, aralarında arkadaşlıktan öte bir durum var herhalde! Hoş, zaten Yasin Bey de, eşi Heves Hanım'ın arkadaşlarının da aynı davete geldiğini öğrenince sırra kadem basıp, ortalarda pek gözükmemiş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA