Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İstanbul'un elitleri Sarıgerme'ye göçtü!

Hilton'un Türkiye'deki ilk resort oteli; Hilton Dalaman Golf Resort&Spa, geçen hafta görkemli bir davetle resmen kapılarını açtı...

İstanbul'un elitleri sırra kadem bastığı için, İstanbul bir süredir resmen bir hayalet şehre dönmüş durumdaydı! İşin ilginci, benim gibi herkes bu insanların nereye gittiğini merak ediyor. Çünkü olabileceklerini tahmin ettiğimiz Bodrum'da da kimseler yok! O kadar yatırım yapan esnaf kan ağlıyor. Sadece cuma-pazar hareketlenen Bodrum'da hafta ortası yaprak kımıldamıyor. Bu arada uzun süredir evlerine hapsolan İstanbul'un elitleri, bu hafta kelimenin tam anlamıyla davet delisi olup; bir gecede birkaç kapı aşındırdı. Belki bu bünyelerine ağır gelebilirdi ama geçen hafta sonu Hilton Dalaman Golf Resort&Spa'da yeterince enerji depoladıkları için, kimse şikayetçi olmadı!!!

YİYİP İÇİP DİNLENDİLER

Dünyada üç bin oteli işleten Hilton Hotels Corporation'ın Türkiye'deki ilk resort oteli olan Hilton Dalaman Golf Resort&Spa, bir süre önce sessiz sedasız kapılarını aralamıştı. Böylesi bir oteli ülkemize kazandıran Göçay Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göçen, otelinin resmi açılışını geçen hafta sonu yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Muğla Valisi Ahmet Altıparmak ve Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Süslü'nün katılımları ile gerçekleşen resmi açılışa, İstanbul'un elitleri de davetliydi. Doğal güzellikleri ve kültürel tarihi ile dünyanın sayılı tatil beldeleri arasında yer alan Sarıgerme'deki otelde, iki gün boyunca yiyip içip, bol bol dinlendiler!!!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA