Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hevesini alıp Arda'ya sattı!

Aziz Yıldırım'ın "5 yıl için 20 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye gel" teklifini bir saniye bile düşünmeden reddeden Galatasaray'ın çiçeği burnunda kaptanı Arda Turan'ın kendisine 2009 model, ikinci el bir otomobil aldığını öğrendim. Hem de ne otomobil... Arda'nın yeni otomobili, James Bond filmlerinin vazgeçilmezi olan Aston Martin DB9. İşin ilginç yanı, Arda'nın füme renkteki bu yeni cicisi ile ilk arzı endam eyleyen kişi, "Var mısın Yok musun" isimli yarışma programıyla milyonları ekran başına toplayan Acun Ilıcalı olmuştu. Acun, Royal Motors'tan 350 bin Euro'ya aldığı bu otomobile yaklaşık iki ay geçici plakayla binmişti. (Artık nasıl becerdiyse!!!)

YENİ CİCİSİ ARDA'YA 750 BİN TL'YE MAL OLMUŞ
Acun bu arabaya bindiği ilk günlerde, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söylemişti. Görünen o ki, çocukluk hayalinden çabuk sıkılmış! Yaklaşık iki ayda hevesini alıp, Aston Martin'ini yakın arkadaşı Arda Turan'a satmış. Öğrendiğime göre, otomobili üstüne alması Arda'ya yaklaşık 750 bin TL'ye mal olmuş. Kim bilir, belki de Adnan Polat, Fenerbahçe'nin teklifine "Hayır" diyen Arda'ya ufak bir jest yapmıştır!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA