Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Küçük Çarmıklı'ya büyük nişan!

Cemiyet hayatının en sevilen çifterinden olan Osman-Zeynep Çarmıklı çifti, küçük kızlarının da mürüvvetini görmeye hazırlanıyor. Üç yıl önce Uğur Kozak ile evlenen büyük kızları Selin'in ardından küçük kızları Ekin de yuvadan uçuyor. Ekin, uzun süredir flört ettiği, Süleyman Dıblan'ın torunu olan Fuat Pamukçu ile geçen hafta evliliğe ilk adımı attı. Çarmıklı çifti, kızları için Bebek'teki evlerinde üst üste iki gün nişan yaptı. Osman Bey ile Zeynep Hanım, nişanın ilk gecesine, aralarında Mustafa-Caroline Koç, CemÜmit Boyner gibi yakın dostlarından oluşan 80 kişi davet etmiş.

İTALYAN BAHÇESİ DİLLERDEN DÜŞMÜYOR
Çarmıklılar, dostlarını çağırdıkları nişanın ardından ertesi gün de yakın akrabalar için bir nişan yapmış. Bugünlerde herkes nişanın ihtişamını anlatıyor. Bettina Hakko ile Candan Kıramer'in sahibi olduğu B&C Atelier d'Ambiance'ın 'İtalyan bahçesi' konseptinde yaptığı dekorasyonu anlata anlata bitiremiyorlar. Tam bir şıklık yarışının yaşandığı nişanda, eğlence de unutulmamış ve Sibel Can sahneye çıkmış. Eğlencenin de tavan yaptığı Ekin Çarmıklı'nın nişanı, daha çok konuşulacak gibi görünüyor. Bu arada Ekin ile Fuat arayı fazla açmadan aralıkta nikah masasına oturacakmış; ne diyelim Allah tamamına erdirsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA