Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kemer Country Avşar'a yasak!

Yaklaşık 2.5 yıldır aşk yaşayan Hülya Avşar ile Sadettin Saran'ın arasının limoni olduğunu daha mart ayında yazmıştım. Herkesin evlenmelerini beklediği çift, ilişkilerini kurtarmak için epey çabaladı ama olmadı; geçen ay da resmen ayrıldılar!

HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

AVŞAR, CUMA GÜNÜ KAPIDAN DÖNMÜŞ!
Ayrılık nedeni olarak her kafadan bir ses çıkıyor; hatta bazıları tekrar barışacaklarını umuyor! Gönül bu; belli olmaz tabii ama son duyduklarımın ardından bu ilişkinin tamamen bittiğini düşünüyorum. Çünkü Kemer Country'de yaşayan bir arkadaşımın söylediğine göre Sadettin Bey, Hülya Avşar'ın siteden içeri alınmaması için site güvenliğine talimat vermiş! Ayrılığın ardından kafasını dinlemek için Ayvalık'taki yazlığına giden Hülya Avşar, tatilini bitirip geçen hafta İstanbul'a dönmüştü. Niçin bilmiyorum ama Hülya Hanım, cuma günü yaklaşık iki yıl Sadettin Saran ile birlikte yaşadığı Kemer Country'e gitmiş. Ancak güvenlik görevlileri, Saran'ın talimatı nedeniyle Avşar'ı içeri almamış! Eğer arkadaşımı yanlış bilgilendirmedilerse, Sadettin Bey, Hülya Avşar defterini tamamen kapatmış gibi gözüküyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA