Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çılgın doğum günü kutlaması!

Ünlü mimar Mahmut Anlar, önceki gece çılgın bir partiyle 45'inci doğum gününü kutladı; hem de ne kutlama... Anlar, mekan olarak yıllar önce dedesinin sahibi olduğu Kazablanka Gazinosu'nun yer aldığı Küçük Çiftlik Parkı'nda karar kılmış; yaklaşık 250 dostunu da davet etmiş. Aralarında Serdar Bilgili, Nurettin Hasman, Dilara Endican, Ece Sükan ve daha pek çok ünlünün olduğu grup, önce lunaparktaki çarpışan arabalara, atlı karıncaya binip çocukluklarına dönmüş, ardından sahneye çıkan Popstar Mehtap'la coşmuş. Masraftan kaçınmayan Anlar, dedesinin gazinosu Kazablanka'nın dekorunu inşa ettirip, sahneye de dokuz sazcı getirtmiş. Geceye damgasını vuran Mehtap, Nurettin Hasman'a laf atıp, "Ben sizi gazetelerden takip ediyorum, sizin hayranınızım" deyince herkes kopmuş!!!

ANLAR DA SAHNEYE ÇIKMIŞ
Her daim gazinocu torunu olduğunu gururla söyleyen Anlar, gecede biri siyah diğeri beyaz iki farklı köstüm giyip, iki kez sahneye çıkıp dostlarına şarkılar söylemiş. Anlar'ın bu doğum günü uzun süre konuşulacak gibi gözüküyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA