Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Güney'de beach parti İstanbul'da konser

İstanbul'daki konserler birçok müziksever gibi İstanbul'un elitlerini de çok mutlu ediyor. İşlerinden dolayı Güney'e inemeyen elitler, konserlerde hem sosyalleşiyor hem de eğlenme fırsatı buluyor

İstanbul'un elitleri, Bodrum ve Çeşme'de beach partilerde eğlenirken, işleri güçleri yüzünden şehirde kalanlar ise konserlerle idare ediyor. Özellikle dünyaca ünlü şarkıcıların konserlerini hiç kaçırmayan elitler, Leonard Kohen konserinde de geleneği bozmadı. Efsanevi şarkıcı Leonard Kohen, Avea Koserleri kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Günler öncesinden biletlerini alan sosyeteden birçok ünlü konserde keyifli saatler geçirdi.

LAF OLSUN DİYE GİTMEMİŞLER!
İlerlemiş yaşına rağmen üç saat sahnede kalan Kohen kadar bizim elitlerin şarkılara eşlik etmesi de beni çok şaşırttı. Demek ki, birçok kişi gibi laf olsun diye konsere gitmemişler; hakikaten Kohen dinliyor ve şarkılarını da biliyorlarmış. Çıkışta rastladıklarımla ayaküstü konseri konuştuk ve herkes konserde çok büyük keyif aldıklarını söyledi. Birçoğu ise konseri "muhteşem" kelimesiyle tarif etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA