Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yasağın nedeni 'bağlanma' büyüsü!

Sadettin Saran'ın; ayrıldığı sevgilisi Hülya Avşar'ı evinin bulunduğu Kemer Country'den içeri sokmadığını, sitenin güvenliğini bu konuda uyardığını yazmıştım. Sadettin Bey'in, evliliğin eşinden döndüğü Avşar'ı bırakın evine, bulunduğu siteye bile sokmak istememesine bir anlam verememiştim ama sonunda Saran'ın neden böyle bir şey yaptığını öğrendim. Meğer Sadettin Saran, eski sevgilisi Hülya Avşar'ın kendisine büyü yaptırmasından korkuyormuş!!! Kemer Country'de dilden dile dolaşan dedikoduya göre, Sadettin Bey, evinde Avşar'ın yaptırdığı büyüleri bulmuş!

HER GECE BARIŞMA MESAJLARI ATIYORMUŞ
Kemer Country'de birlikte oturdukları eve büyücülerin girip çıktığı haberini alan Saran, yatak odasında 'Bağlanma büyüsü' bulmuş. Evin başka yerlerinden de çeşitli muska ve büyüler çıkınca Saran küplere binmiş. Zaten bu olaydan sonra ipler iyice kopmuş. Bu arada Saran, son zamanlarda nefes almakta zorlanmasını ve sürekli kendi yorgun hissetmesini de bu büyülere bağlıyormuş. Avşar'ın yine büyü yaptırmasından korktuğu için de siteye girişini yasaklatmış. Diğer yandan, Hülya Avşar'ın her gece Saran'a cepten barışma mesajları attığı da kulağıma geldi. Bakalım bu işin sonu nereye varacak!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA