Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şapkasını takan geldi!

Ertekin'in geleneksel 'Şapka Partisi' yine çok renkli geçti. Partiye en büyük rengi ise, sosyetenin ünlü simalarından Ahmet-Neslihan Kozanoğlu çifti ile Ebru-Orhan Sanus çiftinin gazete kağıdından yapılmış şapkaları kattı...

Cemiyet hayatının en renkli simalarından Ertekin'in (Dinçay) partileri pek bir meşhurdur. Ertekin, parti yapmak için her zaman bir bahane bulur. Arkadaşının doğum günü olur parti yapar, fanatiği olduğu Galatasaray maç kazanır parti yapar, yaz gelir parti yapar... Bir de geleneksel partileri vardır. İşte bunlardan biri de 'Şapka Parti'sidir. Adı şapka ile bütünleşen ve kafelerine bile Fransızca şapka ismini veren Ertekin'in önceki gün yaptığı geleneksel 'Şapka Partisi' yine çok renkliydi. Ertekin'in, Kalamış Marina'daki mekanı Le Chapeau d'Ertekin'deki partisine cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

TAVUKLU PİLAV VE HELYA YENDİ
Partinin ritüeli gereği herkesin başında bir şapka vardı. Birbirinden ilginç şapkalarla partiye gelenler ilginç görüntüler oluştururken en büyük ilgiyi, Ahmet-Neslihan Kozanoğlu çifti ile Ebru-Orhan Sanus çifti gördü. Çünkü Kozanoğlu ve Sanus çiftinin, gazete kağıdından yapılan şapkaları herkesten çok farklıydı. Yakın arkadaşı Rahmi Koç gibi Ertekin de partiye katılanlara tek çeşit yemek ikram etti. Davetliler, sadece tavuklu pilav ve helva ile yetinmek zorunda kaldı. Bu arada Rahmi Koç demişken, Rahmi Bey'i partide göremedim. İki eli kanda bile olsa Ertekin'in partilerini kaçırmayan Rahmi Bey, yeni teknesiyle çıktığı mavi yolculuğa bu kez ara verememiş anlaşılan!!!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA