Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mayısta evlenip haziranda aldatmış!

3.5 ay önce evlenen Emre-Şebnem Ergani çiftinin evliliklerinin üzerinde karar bulutlar dolaştığını ilk bu köşede okumuştunuz. Emre ile geçen hafta New York'a ayak bastığı gün konuşmuştum. Çok büyük kavga ettiklerini ancak, 'boşanma' lafının telaffuz edilmediğini söylemişti. Ben de çiftin evliliklerini kurtarmalarını temenni etmiştim. Ama öğrendim ki, öyle bir ihtimal yokmuş! Emre, nikah masasına oturtabilmek için yıllarca dil döktüğü eşine, New York'a gitmeden önce boşanmak istediğini söylemiş. Eşinin boşanma isteği karşısında şok olan Şebnem, ne hata yaptığını bulmaya çalışmış. Ancak suçu kendinde ararken, Emre'nin ihanetini öğrenmiş!

SEVGİLİSİ DE EVLİYMİŞ
Şebnem,3.5 yıl flörtün ardından kendisini ikna edip, 12 Mayıs'ta nikah masasına oturduğu eşi Emre'nin daha bir ay olmadan kendisini aldattığını öğrenince çılgına dönmüş. Şebnem'in de ismini telaffuz ettiği bu üçüncü şahıs, Emre'nin Blackk ve Bianca Beach'teki ortağı Figen Doğusoy'un kardeşi Sinem Orhon. Üstelik, Orhon da evli ve 3 yaşında bir kız annesiymiş. Emre ile Sinem Orhon'un yakınlaşması haziranda Bodrum'daki Bianca Beach'te başlamış. Aldatılmayı kendisine yediremeyen Şebnem, adli tatilin bitmesinin ardından soluğu adliyede alacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA