Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilisini sosyeteye soktu!

Yedi yıllık sevgilisi Nurettin Hasman'ı bırakıp yaşı yaşına uygun sörfçü Bora Kozanoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Eda Taşpınar'ın sosyeteden kopup sevgilisinin yaşamına ayak uyduracağı söylenirken tam tersi oldu! Eda, Çeşme'den dışarı çıkmayan sörfçü sevgilisini İstanbul sosyetesine soktu bile! Taşpınar, önceki akşam Melkan-Murat Tabanlıoğlu çiftinin Hotel Les Ottomans'taki partisine Bora Kozanoğlu'nu da getirdi. Sosyetenin ağır toplarının katıldığı partide, sevgilisini sosyetik arkadaşlarıyla tek tek tanıştırdı.

ALIŞMASI ZOR OLACAK!

İlk kez bir sosyete partisine katıldığı her halinden belli olan Bora Kozanoğlu, uzun süre 'Benim ne işim var burada' der gibi bara yaslanıp ortamı gözlemledi. Bu arada Eda sürekli mekanda tur atıyor, arkadaşlarıyla konuşuyor, onları getirip Bora ile tanıştırıyordu. Çekingenliğini bir türlü üzerinden atamayan Bora, ilerleyen saatlerde ortama ayak uydurmaya çalışıp dans etti ama benim gördüğüm kadarıyla Bora'nın sosyeteye alışması çok zor olacak! Bu arada benim en çok merak ettiğim; Bora Kozanoğlu'nun Nurettin Hasman ile ne zaman pişti olacağı!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA