Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler sanata doydu

İstanbul Modern, büyük bir davetle yeni bir sergi açtı. İstanbul Bienali açılış daveti ve partileri arasında mekik dokuyan İstanbul'un elitleri, bu son etkinliğin ardından sanat peşinde koşmaktan yorgun düştü...

İstanbul'un elitleri haftayı, sanatsal etkinliklerin peşinden koşarak geçirdi. 11. İstanbul Bienali'nin başlaması nedeniyle başta bienalin ana sponsoru Koç Holding olmak üzere birçok şirket davet ve parti verdi. Elitlerin bu sanatsal koşuşturmasına bir de İstanbul Modern'in daveti eklendi. İstanbul Modern, Sarkis'in 'Site' adlı sergisinin açılışını görkemli bir davetle yaptı. İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı'nın verdiği davete ilgi çok büyüktü. Elitler, bienalin açılış sergisinin hemen ertesinde olmasına rağmen bu açılışa da neredeyse tam kadro katıldı.

DESTEKÇİLERE PLAKET VERİLDİ
Oya Eczacıbaşı davette, serginin içeriğiyle ilgili bir konuşma yaptı, ardından da destek veren kuruluşlara teşekkür plaketi verdi. İş, cemiyet ve sanat dünyasından birçok ünlü isim merasimin ardından sergiyi gezmeye koyuldu. Küratörlüğünü İstanbul Modern Şef Küratörü Levent Çalıkoğlu'nun üstlendiği sergide, sanatçı Sarkis, 100'den fazla sergisinden çektiği fotoğraflar ve Avrupa müze koleksiyonlarından davet ettiği çalışmalarla bir kent kuruyor. Sergi 10 Ocak'a kadar devam edecek. Üst üste gelen bu kadar kültürel etkinlik elitleri bozmaz inşallah!!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA