Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İstanbul bu bayramı da sosyetesiz geçirdi

İstanbul sosyetesi, dört günlük bayram tatilini Avrupa şehirleri ve Güney sahillerinde geçirdi. Yurtdışına gidenlerin dönüşte yüklerinin bir hayli ağır olması dikkat çekiciydi!

Bu yıl bayram tatili kısaydı ama sosyete yine de tatil için rotayı Güney'e ve yurtdışına çevirdi. Tatil dört günle sınırlı olunca yurtdışına gidilecek ülkeler de yakın mesafede olanlardan seçildi. Sosyetenin birçok ünlü ismi, eş, sevgili, çoluk-çocuk, cuma akşamından Atatürk Havalimanı'na doğru yola çıktı. Oradan da kimi İtalya'nın şehirlerine, kimi, Londra'ya, kimi Paris'e, kimi Bodrum'a kimileri de Çeşme için İzmir'e uçtu. Yurtiçi tatilcileri tüm yaz olduğu gibi yine Bodrum ve Çeşme'yi tercih etti. Birkaç kişi de Cunda'ya gitti.

BAVULLAR DOLMUŞ
Gerek Güney sahillerinde gerekse Avrupa şehirlerinde sevdikleriyle birlikte bayram tatilini geçiren ünlüler salı akşamı İstanbul'a döndü. Atatürk Havalimanı'nda tatilcilerin hepsinin yüzü gülüyordu. Bu arada yurtdışından dönenlerin bavullarının büyüklüğü ve çokluğu dikkatimi çekti. Demek ki, giyim kuşamına düşkün olanlar bayramı 'hem tatil hem alışveriş' şeklinde değerlendirmiş!!!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA