Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Süperstar'dan sosyete konseri

Reina, sosyeteye özel Ajda Pekkan konseri düzenledi. Süperstar, kendisini dinlemeye gelen sosyetenin ünlü isimlerine çeşitli sürprizler yapıp onlara keyifli bir gece yaşa

İstanbul'un elitlerinin Ajda Pekkan sevgisinin boyutunu perşembe gecesi bir kez daha gördüm. Reina'nın ClubFinans Xclusive işbirliğiyle perşembe gecesi düzenlediği Ajda Pekkan konserine elitler neredeyse tam kadro katıldı. Gerçi bu yoğun ilgide konserin her şeyiyle elitler için hazırlanmasının etkisi de çok büyüktü. Reina, kapalı olan yazlık mekanını bu konser için açıp özel bir düzenleme yaptı. Yemekli olan konsere sadece rezervasyon yaptıranlar alındı. Boğaz kıyısına kocaman bir sahne ve arkasında ışık perdesi kurulmuştu.

DAVUL ÇALDIRIP TÜRKÜ SÖYLEDİ
Yemekler yendikten sonra saat 23.00 sularında Ajda Pekkan sahneye çıktı. Bu sırada birçok kişi masalarından kalkıp sahnenin önüne indi ve konseri oradan izledi. Ajda Pekkan, elitlere sürprizler de hazırlamıştı. Örneğin Serdar Ortaç'ı sahneye çıkarıp onun kendisi için yazdığı 'Resim' adlı şarkıyı birlikte söyledi. Başka bir sürpriz ise, davul eşliğinde İbrahim Tatlıses'in 'Ağrı Dağı Eteğinde' türküsünü söylemesiydi. Pekkan elitlerden gördüğü ilgiden o kadar memnun kaldı ki, ekstradan beş şarkı daha söyledi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA