Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Uzanlar ailece Paris'e yerleşmiş

Fransa'ya siyasi sığınma talebinde bulunan ve kırmızı bültenle aranan Cem Uzan'ın boşanıp boşanmadığı tam bir muamma olan eşi Alara Koçibey, 29 Ekim tatilinde Paris'te görülmüştü! İstanbul'da görüldüğü rivayet edildiği için, Alara Hanım'ın çocuklarını görmesi için babalarına götürmüş olabileceğini yazmıştım. Ancak aileye yakın bir arkadaşımın söylediğine göre, Alara Koçibey de Paris'te yaşıyormuş; hem de çocukları Renç ve Yasemin Paris ile birlikte... Geçen yıla kadar Milli Eğitim'e bağlı olmayan Fransız Pierre Loti İlkokulu'na devam eden çocukları Renç ve Yasemin Paris, bu yıl da kayıt yenilemiş ama şimdiye kadar daha okula ayak basmamışlar!

15 GÜNE KADAR OKULLA TÜM İLİŞKİLERİ KESİLECEK
Bu yıl 6. sınıfa geçen Renç ve ilkokula başlayacak olan Yasemin Paris, mazeret göstermeksizin 15 güne kadar okula gelmezse okulla ilişkileri kesilecekmiş! Alara Koçibey, 30 Ekim akşamı Paris St. Germain'deki La Societe'de Restaurant'ta Emre Kütük ve sevgilisi Esra Ergintuğ ile görülmüştü. Meğer 29 Ekim tatilinde sevgilisi ile Paris'e giden Emre Kütük, kankası Alara Koçibey ile hasret gidermek için restoranda buluşup yemek yemiş. Hatta bir ara masalarına Ralf Tezman ile nişanlısı Sanem Kardıçalı ve Mehmet Mutlu da uğramış. Uzan yerine kızlık soyadı Koçibey'i kullanan, facebook'taki sayfasında profilini 'single' (bekar) olarak değiştiren ama çocukları ile Paris'te yaşayan Alara Hanım yine kafaları karıştırmayı başardı işte! Daha önce de yazdığım gibi; bütün bunların altından karı-kocanın bilinçli olarak hazırladığı bir düzmece çıkacak gibi gözüküyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA