Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Önce partisini sonra sevgilisini değiştirdi!

29 Mart'taki seçimlerde Ak Parti'den Şişli Belediye Meclis Üyeliği'ne adaylığını koyan ve kazanan Zeynep Dereli, sonrasında dümeni Mustafa Sarıgül'ün yeni kurduğu partisi TDH'ye (Türkiye Değişim Hareketi) kırmıştı. Kurucu üye ve TDH'nin dış ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı olan Dereli, siyasetten sonra aşkta da dümeni kırmış! Öğrendim ki Dereli, yaklaşık bir yıldır flört ettiği ve evleneceklerine kesin gözüyle bakılan Yunanlı bankacı sevgilisi Strerios Souyoutzoglou ile yollarını ayırmış!

DERELİ'NİN MÜSTAKBEL GÖRÜMCESİ: PELİN BATU
Dereli'nin, aşkı uğruna Atina-İstanbul arasında mekik dokuyan sevgilisi Souyoutzaglou'dan ayrıldığını duyunca çok şaşırdım doğrusu! Üstelik Dereli, arayı hiç açmadan yeni bir aşka yelken açmış bile. Dereli'nin yeni beyaz atlı prensi, eski Büyükelçi ve Hatay Milletvekili İnal Batu'nun oğlu Arda Batu. Yani Dereli'nin müstakbel görümcesi oyuncu Pelin Batu. Bu arada Dereli'nin Arda uğruna Yunanlı sevgilisini terk ettiğine dair rivayetler de var! Zeynep ile Arda, yaklaşık bir aydır mutlu mesut bir aşk yaşıyormuş. Ne diyelim; Allah mesut etsin!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA